Voor

(Online) Uitnodiging

Het soort evenement en de doelgroep bepalen de keuze voor een hardcopy of digitale en online uitnodiging. Omdat veel bedrijven in een overgangsfase zitten, bevelen wij veelal een combinatie van beiden aan. U kunt ook kiezen voor een hardcopy uitnodiging met unieke code en digitale registratie mogelijkheid. Relaties die niet in het bezit zijn van een computer kunnen zich via onze servicelijn aanmelden en ontvangen dan uiteraard ook een hardcopy bevestiging.
Icoon_pijltje_terug

Aanmeldsite

Op de landingspagina van de aanmeldsite kunt u informatie over het evenement kwijt, waarna uw relaties doorklikken naar het registratieformulier. U bepaalt zelf de invulvelden van het registratieformulier. Bij onze basis module is de aanmeldsite voorzien van uw logo. Met de basis plus module is de site in de look & feel van het evenement of uw eigen bedrijfssite. De tailormade module is helemaal op maat gemaakt en aan te bevelen als u zeer frequent bijeenkomsten organiseert. In alle gevallen geldt dat u ook betaalde evenementen kunt aanbieden waarvan betaling plaatsvindt via iDEAL, Paypal of Creditcard.
Icoon_pijltje_terug

Design/vormgeving

Natuurlijk wilt u dat de vormgeving van uw uitnodiging, registratiesite en overige communicatie aansluit op het thema van het evenement of de Corporate Identity. Onze designafdeling ‘bewaakt’ uw huisstijl en zorgt ervoor dat deze consequent wordt doorgevoerd in alle uitingen tot en met de badges. Zo ontstaat een duidelijk en eenvormige uitstraling van uw organisatie. Wij kunnen ook de conceptontwikkeling verzorgen. Uiteraard staat daarbij uw communicatiedoel centraal. Aan de hand van uw briefing, bekijken wij samen met u hoe wij dat doel het beste en zo creatief mogelijk kunnen realiseren.
Icoon_pijltje_terug

Support

U wilt zich op het evenement kunnen blijven concentreren en niet teveel werk hebben aan de afhandeling. Fulfilment is een arbeidsintensief traject. Wij nemen samen met u het gewenste traject door en verzorgen dit van A tot Z. Voor specifieke vragen openen wij voor u een telefonische servicelijn en online support desk zodat u zich volledig op het evenement kunt blijven concentreren. Daarnaast adviseren wij u hoe de registratie op het evenement zelf het meest klantvriendelijk en efficiënt kan worden opgepakt. Ook krijgt u zelf de beschikking over een online beheertool waarmee u zelf realtime het aantal inschrijvingen kan monitoren en downloaden maar bijvoorbeeld ook een e-ticket met 1 druk op de knop opnieuw kunt versturen.
Icoon_pijltje_terug
Proplus is een onderdeel van Pootentieel BV 

adminVoor