Tijdens

Toegangskaarten

Ook voor de toegangskaarten geldt dat u kunt kiezen uit een digitale of hardcopy uitvoering. En uiteraard is een combinatie van beiden mogelijk. Bij digitale aanmelding ontvangen uw relaties direct een gepersonaliseerde bevestiging met de ticket als bijlage.
Met ons ticketingsysteem kunnen wij plaatsbewijzen van een vak-, rij- en stoelnummer voorzien (placeren). Helemaal in de door u gewenste look & feel. Ook indien u participeert in een groter evenement. Tevens kunnen wij barcodes van derden importeren, waardoor de toegangskaarten ook door de evenementenorganisator – bijvoorbeeld parkeercrew – kunnen worden gescand.
Icoon_pijltje_terug

Bezoekersregistratie

Wij kunnen zowel zorg dragen voor bezoekersregistratie via de standaard tourniquets van een evenementenlocatie als voor een persoonlijke ontvangst door onze host(s)essen. Het meest klantvriendelijk is natuurlijk een persoonlijke ontvangst van uw relaties door onze host(s)essen. Indien een relatie de e-ticket is vergeten, kan deze ter plekke op naam en bedrijf worden gezocht en alsnog worden geregistreerd. De ticket kan ook ter plekke opnieuw worden uitgedraaid. Scannen van de e-ticket kan uiteraard ook via de smartphone. Indien u gebruik wenst te maken van badges worden deze tijdens het scannen automatisch aangemaakt. Gewijzigde en/of nieuwe badges kunnen ter plekke worden ingevoerd.
Icoon_pijltje_terug

Communicatie

Onze designafdeling kan communicatiemiddelen voor op locatie verzorgen zoals signing van de registratiebalie en ontvangstruimte(s) en (LED)boarding. De organisatie van uw evenement is hiermee compleet. Als u een uniek premium wilt meegeven, kunnen wij deze tailormade voor u ontwerpen en produceren. Maar denk ook aan originele verpakkingen voor uitnodigingen en bevestigingen.
Uiteraard kunt u via ons ook traditionele media en social media inschakelen. Wij denken graag mee aan een origineel concept. De likes van een facebook campagne kunnen op verschillende manieren worden gelinkt naar de aanmeldsite. Ook tweets met betrekking tot het evenement kunnen op de aanmeldsite worden geïntegreerd.
Icoon_pijltje_terug

Show-no show

Tijdens het evenement wilt u al inzage hebben in de aantallen. Kunt u al starten met de presentatie of wacht u nog even? Natuurlijk wilt u weten wie uiteindelijk uw evenement hebben bezocht. Met onze app heeft u realtime een overzicht van de aantallen die binnen zijn. Direct na afloop van het evenement kunt u de presentielijst downloaden ten behoeve van een goede follow-up.
Icoon_pijltje_terug

adminTijdens